Publicat pe Lasă un comentariu

Săpun natural cu Mentă

Săpun natural cu Mentă 5/5

Săpun natural cu Mentă și Lemongrass hidratează, revigorează și împrospătează pielea obosită. Curată delicat pielea, lăsând-o moale și netedă.

Ingrediente Săpun natural cu Mentă

Ceară de albine, ulei esențial de mentă, ulei esenetial de lemongrass, extracte de uleiuri presate la rece și după o metodă proprie. Acesta mai conține și ulei de măsline, cocos, ricin și germeni de grâu.

Preț

RON20/100g
  • 100% Natural
  • Fără Conservanți
Comandă Online
Publicat pe Lasă un comentariu

Săpun natural Cu Lavandă

5/5

Săpun natural cu ulei esential de lavandă, emolient și hidratant, blând cu pielea, chiar dacă are pulberea fină de lavandă.

Recomandat tuturor tipurilor de piele, datorită puterii de întinerire și proprietăților antiseptice, antifungice, calmante, curative și echilibrante. Calmează și liniștește spiritul. Eficient în tratamentul bolilor infecțioase ale pielii, cum ar fi scabia și varicelă. Indicat și pentru copii.

Ingrediente Săpun natural cu Lavandă

Ulei de lavandă, apă de lavandă, ulei de cocos, leșie, ulei de ricin, ulei de germeni de grâu presat la rece, ulei esențial de lavandă , pulbere de lavandă bio.

Preț

RON25/100g
  • 100% Natural
  • Fără Conservanți
Comandă Online
Publicat pe Lasă un comentariu

Săpun natural cu Argilă

Săpun natural cu Argilă 5/5

Săpun natural cu Argilă roșie și ulei esențial antifungic și antibacterian de arbore de ceai australian melaleuca. Pentru tenurile ( ..și nu doar pentru ten ci și corp) grase -mixte, cu exces de sebuum, acneice și cu diferite probleme ale tenului. 

Ingrediente Săpun natural cu Argilă

Extracte din gălbenele, argilă roșie, ulei de cocos, ulei de ricin, ulei de germeni de grâu presat la rece, ulei esențial de melaleuca.

Preț

RON30/100g
  • 100% Natural
  • Fără Conservanți
Comandă Online